kvälls kvisten


hej där.

den här veckan har jag icke skrivit något i min lilla blogg. Jag har varit väldigt trött den här veckan.
inte har jag läst några av era heller. men då jag kommer hem igen ska jag allt läsa det jag missat.
imorgon kommer mamma. vi ska ha en heldag här och ev äta sushi o asiatisk buffe. det vill jag. o sen åker vi söndag. ska bli skönt med miljö ombyte.

rufus mår bra igen. tack o lov. den lille kraten.

krabban verkar ligga i viloläge just nu. inge vidare storsparkar. men d kommer väl.

tja annars är det inte mkt att hänga i granen. har sett en snygg soffa jag vill ha. men vad göra. länsa kontot vill jag icke. disk o tvättmaskinen är en vecka sen.

puss och kram så kommer jag hem o skriver lite om våran resa.


rolig kväll sluta i en tår

godmorgon på er. eller go förmiddag.

igår blev det rolig utgång. lite barhäng och lite tanzen till house musik.

                  

    


sen då vi kommer hem på natten är lille rufus sjuk. han var konstig redan då vi åkte, men nu var han jätte dålig. livlös, hade lite svårt att andas. jag blev så ledsen. han får inte dö, min lille pojk. nu idag mår han bättre. men han är född med blåsljud på hjärtat, så antigen blir han frisk eller så dör han.....

nu ska jag jobba gott folk. puss

mee

jahapp. här har ni min mage. precis gått in i vecka 23.  va tycker ni, ser den stor eller lite ut? om ni jämför med era.
skönt så länge den inte är gigantisk tycker jag! härligt med taights!
har fotat mig själv i spegeln.


408128-64                              
    rufus blir straffad med ett halsband på såret tills det läker. visst är han sezzy?!

nu ska jag dra en fika på stada! härlig dag på er.

titta sooolen!


tunnelbanan är ibland jobbigt värre att färdas med som gravid. tycker jag ivf. Mår för det mesta prima, men så fort jag åker den där rackaren börjar jag må illa.
Kommer just ifrån mvc.
lyssnade på hjärtat. det tickade på fint. krabaten vände på sig och sparkade som bara den så det skrollade till och var lite klurigt att hitta hjärtljudet. men det var skoj att höra! allt var bra.
och jag har gått upp 3kilo. alldeles lagom. trodde det var mer då jag inte kan ha mina brallor längre. På tal om det så pajjade dragkedjan till ett par av mina favoritjeans häromdan. skit.

måste beklaga mig om måndagen. ledig som jag var och allt begav jag mig till kungens kurva. (innnan dess åkte jag till joels jobb för att få lite pengar) lite meckigt att ta sig dit. jag skulle till rusta och köpa fototapet som jag sett att dom har billiga av.
så kommer jag hem med mina tapeter, (fanns precis ett par kvar av dom jag ville ha!) och börjar tapetsera. tro på fan det gick åt helvete. då klistret kommer på blir hela tapeten mjuk, tunnare på nått vis. sedan då jag ska veckla upp den igen för att hänga den på väggen fastnar den och går sönder. försöker få upp den endå men det går inte alls. bucklar sig o jävlas.
så det är bara å riva ner den igen!
så gick det med min coola svartvita fototapet! får väl betala 2tusen nästa gång om det ska funka.
 Och jag kan tapetsera! skit sak!
 jajajaj. sånt händer tänkte jag sen. i vanliga fall hade jag nästan börjat grina, men den här gången lugnade jag ner mig och tänkte, inte hela världen.

solen skiner i stockholm idag!! vajjert värre! men det hjälps icke. jag ska lägga mig o vila nu. så jag orkar jobba ikväll.

och resan till spanien. vi ska sova halva tiden i alicante o halva i valencia! så vi får se lite av båda städer.

kram på er!

en liten tripp


Jippie!!!

nu har jag bokat resa till Valencia. Vi drar den 24e februari, snart alltså!!! 5nätter. ska boka hotell på måndag då stålarna kommer in, fint 5 stjärnigt har jag bestämt! det är vi värda efter alla våra olika resor med hostels. delade rum och 0 bekvämligheter. visst har det gått an men nu vill jag ha lite lyx. gravida jag och lill mamma som har ont i ryggen!

så nu hoppas jag tiden går fort som bara den.
jihaaa

nu ska jag göra obel sällskap vid tvn. har suttit här o bokat o grejat länge nog. och lördag o allt!!

puss på er.  ni är fina ni!

halle luljja


snart helg! äntligen. så trött så trött. kroppen o skallen. ska nog inhandla mig gärntabletter.  kanske blir lite piggare då. hoppas.
mor kommer inte i helgen, hon har ryggont. men jag ska försöka styra upp en resa till oss båda till den 23e. om jag får ledigt. men det vet hon inte än! vill så gärna ta en värmeresa innan bäsen kommer. passa på nu innan. mmmmm sol o bad o värmen. jag viiilll!!

igår var jag och maria i farsta köpcenter. så stort och många butiker!! hon ska sälja sin lya så hon var lycklig och på bästa shopping humör!! Jag fick body shops body butter av henne! så gulligt, bara sådär!!  sedan var jag så förbaskat trött så jag stupade i soffan. sov från 21-00. som tur var kunde jag somna igen runt ett tiden.

krabban sparkas för fullt idag!

hallelulja på er!  längesen jag kom hem och såg ut såhär nu!

rufus hårar ner min morgonrock!


nu var det ett tag sen jag skrev. så kan det bli.
helg igen, känns inte som det eftersom jag jobbar. och det är mkt att göra, så det blir inte mycket dankslageri.

annars har jag fyndat en hel del kläder i veckan. på lindex, tröjor för 40kr, på hm, på kappahl, skor för 50kr, trosor 20 o mamma byxor för 25kr! byxorna har kostat 400! men än kan jag inte ha dom. o på åhlens, trosor o tröja! väldigt billigt, men som det sägs, många bäckar små. snart är jag väl pank igen. brukar vara så runt mitten av månaden.

jag har även proppat två semlor. en med linda o en med maria. semlan jag o maria åt hade winerbröds bröd. muuums. det är inte fel faktis!!!

till helgen ska min kära mor dirty D komma hit! vi ska bada på centralbadet, käka på restaurang o mysa har jag bestämt! 
igår åkte vi ihop på telefonen. hon blir närvös då jag inte svarar i telen, då kan jag ligga vila och hon hetsringer!  vet inte hur jag ska tampas med det? nog om saken, kul att hon kommer!!

och nu snöar det också! se på fan. får se om jag promenerar till jobbet endå eller om jag rullar på tuben. men innan dess blir det leverpastejs mackor och havrefras med mjölk! muuums.
joel o gänget bor på åres finaste hotell. blir lite avis. jag vill också!!!! jävla.       så här vill jag lägga
                                                                                                                                         mig nu. skulle vara skönt.
kraam kraamm.

RSS 2.0