puss


hej alleman.

nu har jag varit mer eller mindre förkyld i 11dagar. är hemma för tredje dagen ifrån jobbet. imorgon ska jag dit, då är det bara 3kvällar kvar. sedan går jag på min efterlängtade ledighet!
jag har hört att det är lättare att bli förkyld då man är gravid. nu är det här första gången för mig. men så länge det har suttit i! och det onda har lixom förflyttat sig.. är det inte ont i halsen har jag haft ont i huvudet och käkarna. och under kindbenen, under ögonen. där är d fortfarande ömt. jätte skumt!

den jätte varma helgen för ca 2,3 veckor sen. mmm glass
408128-92

ja nu börjar förlossningen närma sig. det är 2veckor och 2dagar kvar idag. så han kan egentligen komma när som hellst. hur nära utsatt datum kom era små barn??
imorse hade jag förvärkar nere i magen. Då funderar jag om det skulle komma igång. men vi är inte riktigt redo än. har en del saker som ska inhandlas och jag vill bli riktigt frisk först. huua. tänk er att föda då man är förkyld eller annat jobbigt!!! huahuahua.
måsta bara få säga att min graviditet varit så super bra. inte mkt åkommor alls. ja nästan inga. inte ens hemmorrojder!(hur man stava) haha. nej men inge halsbränna, inge dåligt humör, inge foglossning, ytte pytte ont i ryggen, inge bristningar (än).  har kunnat jobba väldigt länge och gjort det bra. min mage är inte jobbigt stor!

så nu har jag fått skryta lite. eller jag är mer tacksam. får väl en värre förlossning då!heheh. men den tar jag som den kommer. trodde jag skulle vara rädd för att föda. men konstigt nog känns det mest spännande. nu börjar jag längta. och vi kommer älska våran lilla krabat vem han än är och hur han än ser ut. är han sjuk kommer vi att ta hand honom på allra bästa sätt. ingenting i livet är självklart och det har jag iaf lärt mig!!

här är för 2 dagar sen. visar min mage. den är på spänningsgränsen haha sezzy trosa.
408128-94408128-91


så en lite coolare bild. vår nya soffa!

nehe verkar inte fungera.blev bara bilder på mig denna gången, mohhaaaanjäääa

 jag har varit så förkyld hela helgen.
från tors kväll till nu. haft feber, ont i kroppen o hela kittet. så jobbigt. jag som skröt över att jag aldrig blir förkyld. sånt ska man passa sig för!
huuu. ska försöka jobba idag. sååå typiskt att jag varit förkyld på min lediga helg. blir faan less på sånt skit. kunde jag inte blivit d nu till helgen IST!!

vi har varit på första föräldrautb. den var riktigt bra. ska dit på fredag igen.

ny soffa har vi köpt oxå. en divan. härligt att få riktig plats! en stor soffa är fan fina grejer!

nej nu orka ja inte sitta här mer. ska kolla om jag kommer in på msn. pusspuss puppor!

lat?

vad lat jag blivit i mitt bloggande. får bli mer då bäbisen kommit. tror jag iaf. beror ju på.
känner att just nu har jag fullt upp med att palla jobba tre veckor till. hoppas jag orkar. börjar bli lite jobbigt. nu. lite mensvärk o lite ryggont har jag haft. men jag tror d går över o hoppas på det bästa. lillen har lagt sig i födelseposition nu iaf. så han är väl så gott som redo snart! jag med. 2veckor, sen får han gärna komma fram för min del.. men så blir det nog icke. den lilla kickern.

jag köpte en snygg klänning i storlek 34 häromdan. hoppas jag kan ha den i sommar haha. vågat värre
och joel har hittat en designer fotölj till det billiga priset av 3tusen, halva priset. ett fint fynd va!

puss dårå.

aha

lite uppdata dårå.

Jocke, min brorsson kom förbi en snabbis på stekt fläsk  med löksås och tunnpannkaka på fredagen

image86

Här ute på ballen hänger vi för det mesta och njuter av värme och mat

408128-88

katterna har äntligen kommit ur sin halsfälla. dom har kastrerats båda två!

408128-87

lillens rum har äntligen blivit klart. Det blev såhär någonting!

408128-89


och glad sommar på er då! ta det lugnt i vimmlet!!

408128-90
ser ni någon bekant på bilden?

HEELT FÖR MYCKET!RSS 2.0