gott o blandat

sitter här med gott o blandat surt påsen. mums.
arvis somnade nyss. jag lade ner honom på 2 kuddar o han vaknade till lite. han hade liiite öppna ögon. o jag kollade på honom och log. då ler han tillbaka med sitt fina leende! mmmm han är så fin. glad. mycke vilja har han. duktig pojke.

så vaknade lillen. hihihi. en kort lugn stund. helst ska mamma ligga bredvid redo med bröstet för en god sömn.
bada tycker han om oxå. vi ska börja babysim. sviiindyrt! v 43. när är det?? har ingen koll på veckorna.
det blir skoj!

rufus försöker vara bäbis. idag då jag kom hem låg han på rygg på skötbordet men arvids tröja på sig. men åt fel håll dock! hahahhaaa

jag gör ett slag för LIDL. inte dissa mina vänner. billiga o bra saker. även om inte utbudet alltid är det största

 joel m ciggarillen!

    morkan vid elden!


pimpad

jag har blivit pimpad av joel

jag är en liten petit afroamerican tjej som är född i nån halvtaskig förort. mina föräldrar döpte mig till mosquito. så stötte jag på joel (a.k.a, har han inte kommit på ännu), och vips så blev jag stormförälskad.
Nu ligger min man, nyvaken i sin säng och ropar på mig
- Moohito, get yo as ove here and bring me some doe!

om du har ett äpple vill du dela det med mig, i en äppel melodii, eller vill du ha ditt goda äpple för dig själv, å inte få nån melodiii?

så drar en ny vecka igång. hoppas den innehåller något utav spänning eller glädje. hoppas även era veckor blir vad ni hoppats på. om inte är det bara att försöka igen och hålla en tumme.

några diana uttryck: (som är rumsrena hehe)
skojjare
bengalo

bra ord tycker jag!

många familjer har en fin gemenskap. det jag känner binder ihop våran familj är nog att dom flesta av oss gillar snuskig humor! o då menar jag grov. alltid något tycker jag !

ett gott skratt förlänger livet.



min älskling!!!

mat

ikväll lagar vi krämig sparrispasta med kycklig. mums mums
igår blev det taco paj och kvällen innan fisksoppa!!

ville bara skryta lite över vår goda mat!!

tjatja

drömmarnas värld

måste berätta om min äckliga dröm inatt. en av dom. drömmer sjuka drömmar. och inte bara då jag ammar tyvärr. har gjort det länge.

drömmen: jag ska åka med en hiss upp till några andra. då kommer en kort, flintskallig äcklig man fram till mig. jag skriker till honom att han inte får åka med mig i hissen o försöker putta iväg honom. skyndar mig att trycka på knappen för uppåtfärd. jag ser hur han går upp för trapporna efter mig. då hissen stannar kutar jag ur den, rädd. han kommer efter. sedan är rufus o ronja där. han förvandlar sig så han tar ronjas skepnad. sedan så dödar han rufus. jag springer fram till rufus som är helt skinnflådd. och det ser ut som räkskal under hans hud. jag skriker ring en ambulans eller skjut honom!!
sen vaknar jag. fy. skumma drömmar. sedan på morgonen drömmer jag att jag flyger med mamma i luften och vi bråkar. jag slår och skriker på henne. hehhe.

vi la oss tio i går och klev upp åtta idag. så vi lever härligt pensionat liv.

om 2 veckor kommer hanna hit!! ska bli skoj



ps 1. skaffa halebop!
ps 2. glöm inte att gå på cellprov tjejer!
ps 3 Brolles "MQ relam" kan väl vara den töntigaste för tillfället. även om karln är god looking. BIP BIP


fredag

våran dator är sååå jobbigt seg. därför kan mitt bloggande ta sin lilla tid mellan gångerna. ni förstår nog.

just kommit hem från en lång promenad. jag o arvid då såklart. bort på söder till min barnmorska o kolla underläget. låg bara fint till där. sedan längra bort på söder i kvarteren vi bodde i förut. sedan hela vägen hem igen. tycker jag var ganska bra promenad!
jag och barnmorskan pratade lite om min förlossning. jag sa att jag hört många som haft svåra förlossningar o att det verkar vara ganska vanligt. men hon tycker min var lite extrem. jo kan jag väl hålla med om. 12 drag med klocka hör väl inte till vanligheterna. (jag vet några av er som oxå haft knepiga enar)och så uttdragen! sedan var lille arvid så tilltummlad att han inte andades då han kom ut. men efter 3.5 minuter kippade han efter andan och efter 9 minuter andades han själv. så det gick ju endå bra. hade kunnat gått värre om dom varit tvugna att avbryta och göra kejsarsnitt ist. och det var nära att det hände. sista draget. hade han inte kommit då vet vi inte vad som kunna hänt.
ojoj. ja när sånt händer hamnar man lixom utanför sin kropp och allt känns som på nån konstig film. konstig upplevelse. tur att jag endå var mentalt förberedd på att något kunde gå snett och att förlossningar kan ta tid. det gjorde att jag aldrig gav upp. varken i mitt huvud eller utåt!

nästa förlossning kan ju gå bättre sa hon. men alla ska vara mer förberädda på kejsarsnitt och inte vänta så länge som man gjorde den här gången.

och i mina papper från förlossningen står det att mina värkar började lördag. det stämmer ju inte riktigt. dom började ju torsdag till fredag natt. är ju lite skillnad!! jag ringde inte in förens lördagen o sa att jag hade värkar så det måste blivit nån missuppfattnig.......!!grrr

nu blir arvid ledsen här på köksbordet där han sitter. ska vara med honom.

trevlig helg på er!

skojjare

så var det idag då.
jag tog mig en liten promenad i solskenet. mysmys. så kom jag på att jag skulle till bvc idag o mammaträff. skyndar mig dit. kommer över en timma försent till själva träffen. mödrarna sitter o har lite eftersnack.
ja känns ju si sådär kul att dyka upp mitt i allt och 3e mötet. var det.  har missa dom 2 första oxå då vi var i s-vall. och jag var yngst såklart.
måste säga att mammavärlden i det stora hela känns lite väl moraliskt för min smak. är man mamma ska man BARA vara mamma. hellst glömma sig själv och sina egna behov. är pappan i familjen ute o träffar vänner mm är det heelt OK! men gör mamman detsamma är hon en dålig mamma. en egoistisk moder.
Jag gillar verkligen inte den attityden. och tyvärr tror jag att det är mödrarna själva som skapar det här. ser ner på varandra etc.
och en annan sak. det finns så mkt skit att handla till dom små. och nästan alla köper det!
vi gick på det den gång. köpte ett litet solparaply för 300spänn. och självklart pajade det efter ca en vecka. 300! hur ofta skulle jag köpa det till mig själv. aldrig.
och på föräldraträffen hade jag den omoderaste vagnen. så klar. vi bor ju på kungsholmen! önska jag hade våran70,80 tals vagnen ist. d hade varit coolt. tyvärr är den kvar i svall

men jag ger det ett till försök. kan ju finnas någon härlig moder endå.
om inte annat så kryllar det av småttingar häromkring o deras morser! och internet är ju fullt av folk att möta. så håll i hatten

puss på er

tomatino

idag är den lille mannen här hemma grinig. han verkar redan fått klåda i tandköttet, men känns väl lite tidigt för sånt?
jag har ätit upp pärsikorna så joel e less. han får ta ylvas laktos glass ist!
O rufus är lite för smal, hoppas han inte är sjuk.
och jag då. lite uttråkad idag. har inte gjort så mkt alls. såna dagar är sköna men lite tråkiga.

ylva o maria åt middag här i lördags. jag skulle sedan mixa tomatsåsen i min nya blender. då uppstod ett tryck o den kokheta såsen hamnade på mig o i hela köket. inte så värst roligt. kycklingen hann bli lite torr på köpet. jävla skit.
men jag lyckades få ylva att sova över iaf!! vi la oss kvart i elva som riktiga trötta nuckor! efter en massa gotta som ylva tagit med sig.


I thought u where the handyman
i put my life in your hand

önska jag kände en handyman

Looking for love
searching for bodys

så var d meningen den skulle gå

                                   






mask

Undra om det är som min mor säger att små bäbisar kan se spöken? ibland ser det ut som så då arve tittar ut i luften o skrattar. han gjorde ofta d då han var ännu mindre. cool tanke iaf.

Ingen tycker om mig ingen vill ha mig bara för jag gillar mask
korta o klibbiga, långa o slibbiga, jag har dom i en liten ask.
jag biter av huvet, suger ur saften, kastar sedan skalet bort.
ingen tycker om mig, ingen vill ha mig för jag tycker mask är gott!



en av mina favoritvisor som liten. tänkte köpa nån barnvisebok. så lätt att glömma alla gamla godingar.
funderar på babysim oxå. kan ju vara skoj att plaska runt i vattnet.
siwa skrev en rolig grej i sin blogg om hur barn växte upp under 30-70 talet. gå in o läs det. då kom jag o tänka på hur jag och min syster lekte med kottar som små. farmor som lärde oss det. hon lärde oss även att dricka kaffe från fatet med en sockerbit i munnen. hon var en rolig kvinna hon. speciell.

snart kommer ylva. jag ska laga middag till oss o sen blir det chips o smoothie. så sjukt sugen på chips!
tack för parfymen lenan. så gulligt.

tjao

tåta på ögat


hua. idag är jag sååå trött. har sovit 9 timmar inatt. o nu har jag vilat m arvis i 2. yr i bollen är jag. smög upp lite innan gubben, o när han sedan vaknar o upptäcker att han är ensam, lägger han av ett pinat vrål. liten pojke ledsen.
nu ska jag äta min korvmacka. mumma, sen en promenad till joels jobb i solskenet! hör på faan

ronja vässade nyss klorna som satan på ny soffan. fast dom har en klös pinne. grr vad arg jag blir!

vi ska ha visning på vår lya för att kolla läget. ostadiga priser just nu, men vi ska kolla lite. har ev. en plan. vi får se.

sen blir det träff med linda på stada en stund. joel hänger m arvid, för resten av helgen ska han till henkes stuga o fiska!

puss o kram.

mendez


3e dagen jag har en låt på hjärnan. det är dj mendez med låten adrenalin.
nästan lika irriterande som att komma en varm sommardag med arvid i sin vagn liggandes i skugga. och förbi cyklar en bitter kvinna och säger elakt - borde han inte ha mössa också!!!! WHAAAT!!

har jag sagt att rufus skapar sig en egen värld? han skapar matsituationer. springer framför våra ben fort och försöker att få påfyllnad i skålen. han är söt han.

ge mig mer mat!



Behöver ingen mössa i sommar vagnens härliga skugga


texter

nja. jag tror nog bodys blir bäst. kroppar säljer ju stort nuförtiden. men vad tror ni om nått liknande.
here we go


Hit maker

Looking into the light
searching for torsos

FYI (for your information) träffade jag idag en herre med ypperligt liten torso. Thorax-pojken. size Zero
gillas eller gillas si sådär?


ps.
  i am too cool for school




kan hända bekant?

o min tavla, finns en till som hör till.





kramiz

musica

undra hur min nya låt ska börja.

          looking for love, searching for life
eller  looking for love, searching for bodys

ps. j
ag tänker utanför boxen. ds

      nyss kommit på en text rad!

  kanske nått sånt här?

Update

FREDAG

På väg till inspelningen av "Vem kan slå Fridrik och Filip"

Helena har mer bilder! Oldsberg var grymt trevlig när vi kolla på han!

Sammanfattning av kvällen på inspelningen:
Där bjöds på tilltugg så som korv och hemKola. Öl hade de oxå. Vi satt i publiken från 17.00-00.00 och Helena ville gärna stanna och se finalen. Hon ville ha en goddie-bag! Från Telia! Men vi kände att kvällen inte var så ung som vi hade hoppats på så vi var tvungen att ta en taxi till en pub, där vi dansade och tilltog drycker, sen en taxi hem.

Håriga män tanzade hela natten.

Niklas träffade vänner från förr och var lycklig!


LÖRDAG!

Arvid 3 månader: Kan redan sitta själv på Joels axlar!


"Näsa" och "Gradin"! Två tuffa Stockholmskillar!


Min ADH:d tar sig uttryck!


Helena drömmer om ett flickebarn i framtiden och detta resulterade i att Arvid för en stund fick sitta av kvällen i flickedress! Detta tolererades icke när fadersgestalten kom hem från sitt arbete. Men pga av lathet fick stackars Arvid icke byta om, utan mysa i denna mjuka dress resten av kvällen. (Obs! Arvid tog icke skada av detta)
Obs 2: När jag kom hem från puben så sov Arvid fortfarande i denna rosa dress!


LÖRDAGKväll jUST NU!
uPDATE:


I mitt kök lagas mat (av mig) likamed rätten: "quesidillas"!
Joel, Henke, Niklas och Helena dricker alkohol och snacket är på sjukt låg nivå. Vi tycker om varandra och vi gillar Folköl!

fiskelycka!tillbaka till naturen









                                             


pics and stuff

hej, har haft lite småont i ryggen i två dar nu. vet att jag borde gå o träna, men kan aldrig komma igång. har kort på sats o allt. phuuu. men tror några situps skulle göra stor nytta.

tänkte lägga ut fler bilder men datorn är full. har sagt åt karln tusen gånger o köpa nytt minne, men icke!

min nya hobby ska försökas bli målning. hade tänkt börja med att laga mkt mat hemma efter avancerade recept. för att komma igång igen med matlagning. men kommit fram till att det blir för dyrt. blir ju handling varje dag. så d får bli till helgerna eller bjuppa på.

nu ska jag amma ett grinigt barn. ikväll är han ledsen, den lilla skatten.

ps. vänta tills ni får se mina nya porträtt. ojoj sikken babe jag är!


pusskalas med siwa


arvids första vän.


här är hon, kolla in hullet!


jag o min kära mor passar på att fotografera varandra vid kyrkogården (körrgårn)




den här bilden är så söt


mys på er




idag


våran katt ronja, den lilla falska kattern som stryker omkring här hemma. idag lurade hon av 6.50 enkronor av lille arvid.
han har varit ledsen hela dagen. hon är inte särskilt snäll. hon luras med folk.


efter en lyckad lasagne blir det fortsatt målning av ett bord. o tavlorna är så gott som klara nu. ska blogga då ja satt upp dom. blev faktis nöjd. skoj..

som ni nog vet kommer lärkan hit med hennes gigolo boy på torsdag. det blir skoj. så jag får ta o stooor städa innan då. kissehåren yr. men det går omöjligen att bli väck dom alla.

min mor ska få låna hem kissarna till jul, o ett tag framöver. hon tycker om dom. och dom behöver uppmärksamheten.

kram

ystern

här är jag o min fina yster  i sundsvall. o hon med lille arvid!

 kolla in den snygga vagnen! vilket fynd. en gammal brio. mkt bättre än den nya vi har här hemma!!





sött. hua. nästa gång dom ses är arve hela halvåret. puss puss


falsk

Våran katt ronja är falsk satmara.
ibland undrar jag varför?

"Opinions are like ases, everybody´s got one..." - Dr Phil 

jag igen

kom på en fråga.

vet ni något ställe där man kan köpa stora ramar. 100x130 ca. tror inte ikea har. något tips till mig

kram

bolla en ide

det går en ragglig kille runt runt här hemma med en lång linjal. han mäter och mäter. jag skulle vilja påstå att han bollar med ideer.

brukar ni bolla med ideer?

jani


hoppas era helger flyter på fint. jag har börjat måla=skoj. äntligen. sooo match to dooo, so littel time!! ni vet, man vill göra så mycket.
tv n har pajat. o det prisar vi gud för. dax för att ta fram det kreativa i oss o kasta soffpotatisen i väggen. nu har det blivit allt för mkt skräpätande o stillasittande för våran del.
nu ska jag skynda på med målningen, det gäller att ligga i.
ska blogga mkt ifrån sundsvall till veckan.  fram till dess slänger jag upp denna härliga bilden.




Låt era små munnar le.
sprid värme till varandras hjärtan

test

 hej hej.

nu är jag o arvid hemma igen. joel kommer på fredag. så bloggandet dras upp igen.

såg ett litet test om udda o märkliga saker. låt mig se. måste tänka lite. kan ju inte avslöja allt i min komplexa person.
här kommer mitt

luktar ofta på diverse ting. kläder o kroppsdelar
på offentliga toaletter. river bort första papperet då nån snuskig kan ha kladdat där. torkar ringen, täcker den sedan med papper.
tänker som en tok på saker i hemmet jag kan förändra eller vill köpa till hemmet. även diverse klädkombinationer.
då d är kallt ute måste jag vissa perioder bada varje dag, fast ja kanske redan dushat.
glömsk. kan gälla recept på saker jag lagat hundra gånger
o så har jag väl glömt resten. men d var några. en del mindre skumma en andra.

ska jag skaffa lösen mån tro. dom flesta har ju d nu för tiden

återkommer


RSS 2.0