bomba

arvid är på dagis. från 9-15. 3e dagen själv!
han blev lite ledsen då jag gick imorse. men jag gjorde ett snabbt avsked och vet att han tycker det är jätte skoj på dagis! skönt att han får busa av sig. äta bra mat och lära sig samspelet mellan barn. haha. ja tex att dela på leksaker mm.
jag och en mamma till ett annat barn på dagiset tog en fika imorse och snackade. jätte trevlig.  och i porten bredvid oss bor en annan pojke på samma avdelning. han heter Akilles. så arvid o akilles brukar leka här på innergården. skoj skoj!

ja en hel vecka ledig då innan jag börjar jobba igen. härligt! ska bara ta det lugnt. småstäda o florera på stan. kanske unna mig en fika. lite trist då jag är urfattig, men men. jag klarar mig alltid!

nu ska jag äta min äggmacka o tacka gud för den fina maten!!

hola hola om ni svänger förbi!

jo just. vad är det med småpojkar och diverse fordon? arvid älskar bilar bussar, traktorer, lastbilar, lyftkran. han säger biil o traktor hela tiden! hahaha


vardagens makt

ja inte kan jag kallas för stor bloggerskan inte!!
tycker dator o tv är tids tagare! musiken är det jag ägnar mig åt på datorn, eller lyssningen av den! det är glädje det.

tillbaka från en fin sommar i sundsvall. för det mesta regnig. lugn. han med ett kvällsdopp o ett ruggigt regndopp i armsjön. ensam så klart. jag är inte så badkrukig som jag har inbillat mig.
men  vart har tiden tagit vägen?. tillbaka till vardagen.
arvid börjar dagis på tisdag o jag börjar snart jobba igen.
ohhh, känns jobbigt att jobba, men lite skönt att komma igång igen. måste vara positiv. ta allt med ro.
hmmm inte så lätt!

jag gungade högt idag och skrek av glädje. joel tycker jag var lite toki. skogstokig!!

arvid är gnällig ikväll o vi blir trött. men han är så fin. bästa lilla pojken som finns!

love love love is all u need. ooo yes

ja längta till oktober. då ska jag dansa hela natten som den stjärna jag är!! kungen över dansen. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0