esvallo

nu är vi tillbaka i stockholm. det var så roligt att vara hemma och träffa alla. ni är så fina ni.

här är lite bilder ifrån lotta o mackes party i lördags

408128-64

408128-63

408128-89


här är bara några av alla djuren jag har träffat i helgen

408128-69408128-68408128-67408128-66408128-65  fiiina va!

så rullar vardagen på igen. jobba o jobba. feja o putsa.

ha det fint allesammans.

totilo


hej hå.

i söndags påbörjades jobbet med balkongen. det tar sin lilla tid, men ack så annolunda det redan känns! ljust och fint.

här är joel i full gång med målning och putsning av fönstrena.
_
kolla vad bra det kan gå, dagen efter en kväll på stureplan:)
408128-87

medans han putsade fönstrena lyssnade han på en härlig 80tals skiva. lady in red spelades på högsta volym. joel bär en snoop dog tröja, som ni ser.  då går två mörka "coola" killar förbi balkongen och kollar in ganska länge på joel. han fattar ingenting. efteråt kommer han på varför. hahaha. lyssnar på lady in red, putsar fönstrena o har snoop tröja. rolig syn.

så idag har vi köpt 4nya köksstolar och barnvagnen! fina grejer till bra pris. skönt att det är gjort.

barnvagnen! jihoo
408128-88

nya stablia köksstolarna
408128-86

gamla, även dom snygga. bra att ha extra stolar
men efter joels stora otympliga polares besök återstår bara 2.5 av dom gamla.
408128-83

i mörka tider får jag pigga upp mig själv med något fint. vädret är kasst och många mår dåligt.
vad ska man göra. mysa till det lite hemma är då fint.

hej då mina vänner o fränders.

tröttttt

är så jävla trött ikväll. har ätit en massa onyttigt så magen håller på att spricka. inne på 7dars jobb i sträck, sen blir det s-vallet. hua, skönt det. hoppas ja hinner träffa allesammans o att ni har tid o vill.
igår såg ja o fästmannen filmen blod diamond, den är bra den! hade sett den hos helena och nicke redan, men obel hade inte sett den. första gången jag sett en film som han inte sett.
på tal om karln min, han dricker bärs ikväll med kalle o johan från sundsvall. den rackaren!  alltid ha skoj på helgen då jag jobbar. visst unnar jag han det, men ibland blir jag avis. då jag själv jobbar och inte kan, eller inte vill direkt heller. nykter, då måste jag vara på bra humör som bara den!  blir inte att ja orkar ta mig iväg på galej lika ofta. han ska ju inte behöva sitta hemma och glo bara för att jag är gravid och jobbar!  aja. ska inte sura ihop över det!
ni förstår kanske.


måste bara säga hur skönt det känns med disk o tvättmaskin. så mkt enklare allt blir! riktigt lyllit. första gången i mitt liv jag bor med en disk/tvättmaskin.

myyys

lord


vi kommer hem till påsk iaf! kommer på lördag runt tolv. jag åker hem tisdag morgon tror jag, joel måndag.

dom där sj är ena riktiga skojjare. höjer priserna för varje dag på biljetter.
får se om katterna följer eller så får dom stanna hemma. ska bli skönt att åka hem en sväng. sedan blir det inte förens till sommaren.

var på mvc i tisdags. allt verkade bra. han hade växte sig lite över tillväxtkurvan.

har hittat en fin barnvagn på blocket som jag ska kolla på. 2 tusen kr. bra pris. och en massa billiga barnkläder! får se om jag bara tar mig ut och hämtar dom oxå. ibland skulle det vara så skönt med bil. men lite onödigt då vi bor i stan. dyrt är det oxå. får se, joel är sugen.

nu ska jag skita. ha en fin dag.

kraaaaam

vi spenderar stålars


helgen har varit lugn o fin. funderade på utgång med brudarna på lördagkvällen, men jag var ta mej fan för trött. måste lyssna på kroppen ibland oxå. efter 7dars jobb måste jag ta igen mig lite. igår blev det storhandling på willys. joels kompis har bil så vi åkte med han. så skönt. handlade tuuunga grejer. kattsand, kattmat, tvättmedel, mjukmedel o konserver. o det var inte små pack inte!! Gigantiska!!! skööönt, nu har vi ett tag. inhandlade även fake växt, skärbräda mm

och nu ska jag kila iväg för att möta joel, vi ska till bolagret och handla möbler till balkongen. det får bli en schäslong i nougatfärg och tre svarta puffar! lite målning o fönsterputs på det så är balkongen klar!!! YES. äntligen.
fotar skiten då allt är klart. vår balkong är så härlig. inglasad o stor.

hoppas vi kan åka hem till påsk. skulle va så skoj. vi rekar.

bilder o sånt

 nu ni är jag tillbaka i sweden. Vi kom hem kl 02 i fredags. sedan dess har jag bara jobbat. berättar mer om min kaotiska jobb lördag längre fram.

det var en härlig resa. vi hade en himla tur med vädret. soligt alla dagar utom en och lagom varmt!
vi har mest njutit, gått omkring och kollat på saker, shoppat, varit till hårfrisören, bubblat, tjafsat lite ibland. Ja som det ska vara! ätit sjukt goda mandariner och en as äcklig paella på flygplatsen jaijks!

jag  lägger in lite bilder. alla i miniatyr så ni får anstränga er o klicka på dom heheheh.

alicante
     

   

valencia
       



så måste jag berätta om min första jobbdag efter semestern.

vi hade60pers som ska käka 2 olika varmrätter + efterrätt. samtidigt som detta ska läggas och göras klart så ska a la cart mat ut. vi har ny meny ska tilläggas, så det var första gången för mig att göra dessa rätter. jag jobbar alltså själv med en inhyrd kock!! som pricken över i:et så beter sig den andre kocken väldigt konstigt. konstigare ju längre tiden går. till slut kan han inte ens hämta ut glass ur frysen. Han är AS packad!! måste ha tagit nån typ av tablett oxå!! detta händer då all mat ska ut till gästerna. jag är alltså helt själv. kille som har hand om serveringspersonalen får hjälpa mig att lägga tallrikarna. jag ville bara graåta! eller skrika.
maten blir försenad=onöjda gäster.
den inhyrda kocken blir hemskickad kl. 8.
vilket jävla kaos va!! fy fan säger jag bara.
kocken fick iaf sparken.
hua hua, tragiskt.


våran tvättmaskin och diskmaskin har äntligen kommit!! lyckos ostar!

jag har börjat cykla igen! hurtigt va.

puss på er.


RSS 2.0