nya bilder

nu kommer lite nya bilder från igår.


arvid leker med sitt gosedjur Luis

mys på nya rummet

luis har oxå blöja. undra när den hamnar i papperskorgen. pottan är än så länge ingen höjdare.

joel råkkade komma med. fina pojkar

katterna har fått ett klätterträd. snebild på sneronjaarvid säger. min mamma, kock. så söt. tro joel har lärt honom. min pappa inköpare blir svårare att lära sig.
igår beställde vi ny säng!! så skönt!! längtar till den kommer.
på onsdag kommer mamma o hälsar på. skoj skoj. alltid kul m besök.
ska jobba ikväll. inte alls sugen. alldeles för trött o seg för det.

månge puss!


älskade avven

lilla arvid har haft hosta o falsk krupp som det heter i ca 5 dagar nu. han har varit pigg på dagarna som tur är. men andningen låter konstig o ansträngd. imorgon tror jag han kan  gå på dagis igen.

arvid är ett väldigt aktivt barn. kräver mkt tid. inte direkt så att han sitter själv på rummet o leker mer än 2minuter. ja eller inte nån annan stans för den delen heller. 
han vägrar (igen) att klippa sina naglar. spelar ingen roll vad vi försöker med. likaså tandborstning. bara han som får borsta. jag tricksar o försöker skojja till det men bara en sekund öppnar han munnen. tandtrollen vet han bankar mm mm.  vi var o valde ut tandborstar idag. han tycker om att borsta, men bara han själv får göra det. klädesproseduren är oxå trixig. ja o maten oxå.
en vilja som heter duga har han allt!
ikväll gjorde vi äppelpaj. äta äta sa han o hjälpte till att baka. sedan då den var klar ville han inte sätta sig i sin stol utan gå och borsta tänderna. alltså inte ens smaka av pajen!  fil åt han mkt av iaf tidigare på kvällen.
älskade arvid!

hemmet är snart klart. ja förutom allt som ska inhandlas. ny säng o sängram, glasinnerdörrarna, tv o allt därtill ,(joel vill ha) fåtöljer ( no panik) garderob, förvaringsmöbel till arvid. ja o lite smått o gott. phuuu.

nej nu ger ja upp.

ps. morgonrocken torde väl vara ett av de skönaste plaggen som finns!

puddin. halsband o hygien

jag blir så jävla förbannad på rufus. han låter aldrig sitt eget sår läka! han går runt i det där stora halsbandet. idag tyckte jag jag det läkt till sig så jag tog bort halsbandet för 5 min. tro på fan att han kliar upp såret igen! nu får han ha halsbandet ett år! deprimerad har han blivit på köpet oxå!! jävla kattfan!

joel har ingen hygien. luktar illa

nu blir det chokladpudding!!!

snor saker

hittade från siws blogg som jag snor. vi var där o myste och fikade.
lillgubben ser så stor ut!och jag är i tatueringstankar. bara att boka tid nu! i love!

ute kalla väder va

tack helena för uppdateringen! så gulligt så. kompisar är så fint. tänk vad gjorde man utan dom. nog hade det gått ann, men ack så tråkigt det varit. livet är en kamp ibland, med susammen är vi starka!

arvid har helt bytt dygnsrytm. tror han precis somnat. efter att ha legat tre kvar o småpratat med sig själv. tror han längtar till dagis nu. pratade om dom på dagis då han skulle somna. så jävla go!

hemmet börjar ta form. inte mkt kvar nu!! jippie ja.

på söndag börjar jobbet igen. skulle börja kl 2 (jobbar själv) men 33lunch gäster ska ha 2 rätters kl halv ett så det blir nog tolv timmar endå- phuu. sen på kvällen får jag förenas med jobbarkompisarna som har personalfest. bättre sent än aldrig va.
fiesta fiesta lite! kanse ramon har med sig lite bacardi.

sundsvall var fint. men lite hets. upp o ner o ditten o datten.
arvis fick iaf en slitz tidning. kan han läsa då han blir äldre! ahahaha. tokfransar

jag ska fota hemmet sooon.

håll ut i kylan. värm varandra med kropparna!

kramarGästar....

Heloj alla glada spillivinker!
Jag har nu bytt bild på Lottas blogg (bakrunden). Det var ett tag sen. Visst är den fin? Jag har snott den på facebook av Ylva, hoppas hon inte blir arg! Jag älskar bilden! Ser så mysigt ut och Arvid verkar glad! Jag saknar bloggandet men förstår att Lotta har annat för sig, hon är i Sundsvall. Kom snart och hälsa på nu, Lotta, Joel och Arvid! KRAM/Helena


*Vacker bild på Lotttski och Arvid, från besöket i Sthlm sist*


RSS 2.0